Edwin de Geus: programmamaker / verhuizer.

Kees van Gelder: programmamaker. Kees was de man die de stichting S.L.O.W. "stichting lokale omroep Winsum" heeft opgezet, om Digitaal FM op een legale manier in de lucht te krijgen. Helaas is dit niet gelukt.

Johan Brouwer: de man van "Back to time", "Dance en trance show" en de "Dance Hour". Ook was Johan betrokken bij de technische dienst van Digitaal FM. Johan is de enige dj die sex heeft gehad op de mengtafel van D.F.M(was nep!).

Marco Bos: programmamaker op de woensdagavond, Marco was weggekocht bij Neus FM, het station dat in die tijd ook uitzond op 89.6FM.

Remco de Ruiter: programmamaker, ook weggekocht bij Neus FM. Remco heeft Kees geholpen bij het oprichten van de stichting S.L.O.W.

Jan Diepenveen: Jan was de man van de nieuwste dancehits, hij presenteerde het programma "Diepenveens Dance Party".

Jan van der Meer: deze Jan zat in het bestuur van D.F.M. en maakte het programma "de van der Meer show", en de "Wipshow". Jan was ook betrokken bij de technische dienst.

John van Dam: presentator van het succesvolle programma "Discovery", en werkte mee aan de "Dance en Trance Show".

DJ Base Instruktor: dj van het ontzettend populaire houseprogramma "Staalhard", waarin regelmatig bekende dj"s live gedraaid hebben - tot grote ergernis van onze buren.

Alfons Peters: presentator van het hardrockprogramma "Hard Metal Hour", een rustig persoon die helemaal op gaat in ruige muziek.

Dj Ven: maakte samen met Base Instruktor het programma "Staalhard" en stond ook regelmatig live achter de draaitafels.

Arend Langendijk: maakte het programma de "Hit en Classic Show", de "Wipshow" en was de man achter de "Martinischijf".

Fokko v/d Waard: presentator van het programma "v/d Waard in volle vaart" en de "Dance & Trance Show".Fokko zat in het bestuur van D.F.M. en was ook betrokken bij de technische dienst.

Michel v/d Mark: programmamaker. Michel is in de periode bij onze groep gekomen toen het station doorging onder een andere naam. Hij werd bekend door zijn mooie donkerbruine stemgeluid.

Erwin Doktor: presenteerde mee in de "Wipshow" en was de Pelleboer van digitaal.Erwin was ook betrokken bij de technische dienst.

Fred van Gennukum: presentator van programma "Met Fred naar bed"; hij maakte het programma bij kaarslicht.

Hans Vorstenberg: presentator van de "Hall of Fame". Hans zat in het bestuur en was zeer nauw betrokken bij de technische dienst. Zijn grote hobby klimmen op grote hoogten kwam goed van pas!!!

Bert v/d Valk: presentator van het programma "Blind Date".Bert heeft veel dingen voor ons geregeld die niet door de beugel konden en was ook nauw betrokken bij het opzetten van de stichting S.L.O.W.

Corne Klijn: Corne heeft het jinglepakket van Digitaal FM ingebruld, in de studio van Radio 538 - in ruil voor een doos bonbons.